Centrifuger, brugte, fuldt istandsat

Centrimax specialiserer sig i levering af brugte, men fuldt istandsatte centrifuger, såsom centrifugalseparatorer, dekantercentrifuger og andre fra de førende producenter.

Vi har over 800 brugte centrifuger på lager: De er hovedsagligt separatorer fra producenterne Westfalia Separator, Alfa Laval og Tetra Pak. Disse maskiner vil blive anvendt til at klare væsker, separere væskeblandinger og koncentrere opslæmning. Derudover kan CIP-rengøring foretages efter brug uden at stoppe maskinen.

Vores dekantere fra producenterne Westfalia Separator, Alfa Laval, Flottweg og Sharples kan anvendes til væsker med højt tørstofindhold. Disse maskiner udskiller kontinuerligt tørstof fra opslæmninger med et tørstofindhold på op til 60 %. De klarer væsker (2-faset dekanter), klassificerer tørstof (2-faset dekanter) og fjerner tørstof fra suspensioner med to væskekomponenter ved simultanseparation af væskefasen i lette og tunge komponenter, hvilket ligner centrifugalseparatorer (3-faset dekanter).

Derudover leverer vi skrælle-centrifuger, ultra-centrifuger, filter-centrifuger, Conturbex osv. fra producenterne Krauss Maffei - KMPT, Siebtechnik, Heinkel, Sharples osv.

Vi har alle de ovennævnte maskiner, som kan anvendes til adskillige formål, såsom:

  • Drikkevareindustrien (klaring af øl, vin, juice osv.) Drikkevareindustrien
  • Mejeriprodukter (adskillelse af fløde, tallerkencentrifugering, deling af mælk, valle osv.) Mejeriprodukter
  • Fødevareindustrien (fremstilling af gær, stivelse, madingredienser osv.)
  • Olie- og fedt-industrien
  • Kemikalie- og farmaceutindustrien og bioteknologi
  • Spildevand og slam
  • og andre industrier


Ovennævnte centrifuger vil blive udstyret med nyligt fremstillede PLC-kontrolsystemer (Siemens S7), som nemt kan integreres i eksisterende centralkontrolsystemer. Før levering foretager vi en afprøvning i vores afprøvningsbygning, hvor vi kontrollerer og optegner den perfekte funktion og vibrationsværdierne. Efter vellykket afprøvning leverer vi de fuldt istandsatte maskiner med en mekanisk garanti.

Dette sikrer, at du får den højest mulige pålidelighed og en formidabel pris/præstationsværdi af de leverede maskiner. Takket være denne tilgang er vores brugte maskiner af interesse for enhver produktionsfabrik. Vores tilfredse kunder, både de små producenter og de "globale spillere" med adskillige produktionssteder hjemme og i udlandet, kan bekræfte dette.

Selskabet Centrimax - Winkelhorst Trenntechnik blev grundlagt i 1978 af Stephan Winkelhorst, som tidligere arbejdede i 20 år (1958-1978) for selskabet Westfalia Separator. Vi er et højt motiveret, fleksibelt team. Så tag en snak med os. Drag fordel af vores erfaring på over 50 år!

Når du kommer til siden, vil alt indhold være på engelsk. Desuden skal al korrespondence også være på engelsk.