Sentrifuger, brukte, fulloverhalte

Centrimax har spesialisert seg på levering av brukte, men fulloverhalte sentrifuger, som f.eks. sentrifugalseparatorer, bunnfellingssentrifuger og andre fra de ledende produsentene.

Vi har over 800 brukte sentrifuger på lager: Disse er hovedsakelig separatorer fra produsentene Westfalia Separator, Alfa Laval og Tetra Pak. Disse maskinene brukes til klaring av væsker, separering av væskeblandinger og konsentrering av suspensjoner. I tillegg kan man utføre CIP-rengjøring etter prosessering uten å måtte stoppe maskinen.

Våre bunnfellere fra Westfalia Separator, Alfa Laval, Flottweg og Sharples brukes til væsker med høyt partikkelinnhold. Disse maskinene utvinner kontinuerlig faststoffer fra suspensjoner med partikkelinnhold på opp til 60 %. De klarer væsker (bunnfeller med 2 faser), graderer faststoffer (bunnfeller med 2 faser) og de fjerner faststoffer fra suspensjoner med to væskekomponenter med simultan separasjon av væskefasen til lys og tunge komponenter, på lignende måte som sentrifugalseparatorer (bunnfeller med 3 faser).

I tillegg leverer vi peeler-sentrifuge, pusher-sentrifuge, inverting-filter sentrifuge, Conturbex etc. fra Krauss Maffei - KMPT, Siebtechnik, Heinkel, Sharples etc.

Alle maskinene over kan brukes i f.eks.:

  • Drikkevareindustrien (klaring av øl, vin, juicer etc.)
  • Meierier (fløteseparatorer, baktofuge, klarer for melk, myse etc.)
  • Matindustrien (produksjon av gjær, stivelse, matingredienser etc.)
  • Olje- og fettindustrien
  • Kjemi- og farmasøytisk industri og bioteknologi
  • og annen type industri


De ovenfor nevnte sentrifugene vil bli utstyrt med nyproduserte PLS-styreenheter (Siemens S7), som er enkle å integrere i eksisterende sentralstyresystemer. Før levering vil vi foreta en testkjæring ved anlegget vårt, hvor vi kontrollerer og registrerer vibrasjonsverdiene, samt at maskinen virker perfekt. Etter en vellykket testkjøring, leverer vi de fulloverhalte med garanti på mekanikken.

Dette sikrer at maskinene har en høy grad av pålitelighet og et enestående forhold mellom pris og ytelse. Takket være denne fremgangsmåten, er våre brukte maskiner interessante for alle produksjonsanlegg. Dette kan bekreftes av våre fornøyde kunder, som omfatter både småprodusenter og "globale aktører" med mange produksjonsanlegg både hjemme og i utlandet.

Selskapet Centrimax - Winkelhorst Trenntechnik ble grunnlagt i 1978 av Stephan Winkelhorst, som i over 20 år (1958-1978) hadde arbeidet for selskapet Westfalia Separator. Vi er et svært engasjert og fleksibelt team. Ta gjerne kontakt med oss. Dra fordel av vår 50 år lange erfaring !

Alt innhold på siden er på engelsk. All korrespondanse må også være på engelsk.