Πλήρως ανακατασκευασμένοι φυγοκεντρητές

Η Centrimax ειδικεύεται στην προμήθεια μεταχειρισμένων αλλά πλήρως ανακατασκευασμένων φυγοκεντρητών, όπως φυγοκεντρικοί διαχωριστές, φυγοκεντρητές ιζημάτων και άλλα μηχανήματα από σημαντικούς κατασκευαστές.

Διαθέτουμε σε παρακαταθήκη άνω των 800 μεταχειρισμένων φυγοκεντρητών: Πρόκειται κυρίως για διαχωριστές των κατασκευαστών Westfalia Separator, Alfa Laval και Tetra Pak. Αυτά τα μηχανήματα χρησιμοποιούνται για τη διαυγάσει υγρών, το διαχωρισμό μιγμάτων υγρών και τη συμπύκνωση εναιωρημάτων. Επιπλέον, μπορεί να πραγματοποιηθεί καθαρισμός CIP μετά την κατεργασία, χωρίς διακοπή της λειτουργίας του μηχανήματος.

Οι φυγοκεντρητές ιζημάτων μας, των κατασκευαστών Westfalia Separator, Alfa Laval, Flottweg και Sharples χρησιμοποιούνται σε υγρά με μεγάλη περιεκτικότητα στερεών. Αυτά τα μηχανήματα εξασφαλίζουν τη συνεχή απομάκρυνση στερεών από εναιωρήματα με περιεκτικότητα στερεών μέχρι 60%. Προσφέρουν διαύγαση υγρών (2-φασικός φυγοκεντρητής ιζημάτων), ταξινόμηση στερεών (2-φασικός φυγοκεντρητής ιζημάτων) και αφαίρεση στερεών από εναιωρήματα με δύο υγρά συστατικά, με ταυτόχρονο διαχωρισμό της υγρής φάσης σε ελαφρά και βαρέα συστατικά, με τρόπο παρόμοιο με τους φυγοκεντρικούς διαχωριστές (3-φασικός φυγοκεντρητής ιζημάτων).

Ακόμη, διαθέτουμε φυγοκεντρικούς αποφλοιωτές, φυγοκεντρικούς προωθητές, φυγοκεντρητές ανατρεπόμενου φίλτρου, Conturbex κλπ. από τους κατασκευαστές Krauss Maffei - KMPT, Siebtechnik, Heinkel, Sharples κλπ.

Έχουμε σε διαθεσιμότητα όλα τα παραπάνω μηχανήματα για πολλές εφαρμογές όπως:

  • Κλάδος ποτών (διαύγαση ζύθου, οίνου, χυμών κλπ.),
  • Γαλακτοκομικά (διαχωριστές κρέμας, διαυγαστήρες βακτηριδίων, διαυγαστήρες γάλακτος ή ορού γάλακτος κλπ.)
  • Κλάδος τροφίμων (παραγωγή μαγιάς, αμύλου, συστατικών τροφίμων κλπ.)
  • Κλάδος ελαίων και λιπών
  • Χημικός και φαρμακευτικός κλάδος και βιοτεχνολογία
  • Λύματα και πολφοί
  • και άλλοι κλάδοι


Τα παραπάνω συστήματα φυγοκέντρησης θα εφοδιαστούν με νέας παραγωγής μονάδες PLC (Siemens S7), οι οποίες μπορούν να ενσωματωθούν εύκολα σε υπάρχοντα κεντρικά συστήματα ελέγχου. Πριν από την παράδοση, πραγματοποιείται δοκιμαστική λειτουργία στην εγκατάσταση δοκιμών μας, όπου ελέγχεται και επιβεβαιώνεται η άψογη λειτουργία και οι τιμές κραδασμών. Μετά την επιτυχή δοκιμαστική λειτουργία, παραδίδουμε τα πλήρως ανακατασκευασμένα μηχανήματα με εγγύηση για τα μηχανικά μέρη.

Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται η υψηλότερη δυνατή αξιοπιστία και ένας εξαιρετικός λόγος τιμής/απόδοσης για τα μηχανήματα που παραδίδουμε. Χάρη στην προσέγγισή μας αυτή, τα μεταχειρισμένα μας μηχανήματα παρουσιάζουν ενδιαφέρον για οποιαδήποτε μονάδα παραγωγής. Αυτό μπορούν να το βεβαιώσουν οι ικανοποιημένοι πελάτες μας, τόσο μικροί παραγωγοί όσο και πολυεθνικές, με πολλές εγκαταστάσεις παραγωγής στην τοπική αγορά αλλά και ανά τον κόσμο.

Η εταιρεία Centrimax - Winkelhorst Trenntechnik ιδρύθηκε το 1978 από τον Stephan Winkelhorst, ο οποίος εργαζόταν επί 20 χρόνια (1958-1978) για την εταιρεία Westfalia Separator. Είμαστε μία ομάδα με μεγάλη διάθεση και ευελιξία. Γι' αυτό επικοινωνήστε μαζί μας. Επωφεληθείτε της άνω των 50 ετών εμπειρίας μας!

Τα περιεχόμενα του δικτυακού τόπου είναι στα Αγγλικά. Επιπλέον, κάθε επικοινωνία θα πρέπει να γίνεται στα Αγγλικά.